Kopafbeelding Pagina
Speltakteken Plusscouts

Plusscouts

Te oud geworden voor de Roverscouts maar (nog) geen ambitie om als vrijwilliger binnen de groep aan de slag te gaan. Door studie elders in het land lukt het niet meer om regelmatig naar de opkomst te komen. Een drukke baan waardoor leidinggeven bij een speltak net wat teveel van het goede is.
Maar.... het Scoutingvirus blijft toch kriebelen?
Dan is Plusscout wat voor jou!

Plusscouts zijn Scouts die geen vaste functie meer binnen de groep hebben, maar wel graag verbonden blijven aan de groep.
Een aantal maal per jaar met elkaar wat leuks doen en zo af en toe een helpende hand toe steken aan activiteiten die georganiseerd worden door de Kompasnaald, zo blijven Plusscouts hun kriebelende Scoutingvirus de baas.

Samen met leiding van de speltakken spreken de Plusscouts een aantal maal per jaar af om een activiteit te doen en zo een gezellige dag of avond te hebben of gezamenlijk de schouders onder een project te zetten voor de jeugdspeltakken.

Er is geen vast moment of tijdstip waarop de Plusscouts samenkomen, dit gebeurt in onderling overleg.

Mocht je meer informatie willen hebben over Plusscouts, dan kun je contact met ons opnemen via het e-mailadres: algemeen@scoutingkompasnaald.nl.